Hírek‎ > ‎2015-ös hírek‎ > ‎

AEA rendezvény: Az EA (Enterprise Architecture) és BA (Business Analysis) kapcsolatai

Administrator AEA, 2015. jan. 22. 6:20
2015 évi első rendezvényünkön az EA (Enterprise Architecture) szakmai területről kicsit kitekintve az üzleti elemzők (Business Analyst) számára alapvető könyv, a BABOK bemutatásával együtt a vállalati architektek és üzleti elemzők együttműködéséről is szó lesz.      

Cím: Az EA (Enterprise Architecture) és BA (Business Analysis) kapcsolatai 
  • Előadó: Bodnár László 
  • Időpont: 2015. február 12. csütörtök,16 óra
  • Helyszín: 1117 Budapest, Aliz utca 1. „B” lépcsőház, 4. emelet

Hol és milyen módon kapcsolódnak egymáshoz a BA illetve EA információk, melyik terület mit és hogyan tud(hat) ebből felhasználhatóvá tenni a maga számára, illetve mik lehetnek az elvárások a területek között? Ha egy kapcsolódó szakértő terület közelítését, módszereit jobban megismerjük, akkor jobban tudunk együttműködni, illetve módszereket tudunk egymástól átvenni, illetve  - valamilyen szinten – még pótolni is tudjuk egymást. A BABOK a BA egyik „alap” guide-ja, és minden architekt számára hasznos, ha megismeri ezt a területet.
 
A budapesti rendezvényen a részvétel az AEA egyesület tagjain túl minden érdeklődő számára is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát a rendezveny@aeahungary.org email címen jelezze legkésőbb 2015.02.10-ig.

Egyúttal felhívjuk figyelmét az egyesület honlapjára, ahol további információkat talál: www.aeahungary.org Reméljük rövidesen Önt is egyesületünk tagjai között üdvözölhetjük!
Az egyesülethez történő csatlakozáshoz szükséges információk itt találhatók: http://www.aeahungary.org/csatlakozzon-a-magyar-tagozathoz 

Comments