Hírek‎ > ‎2015-ös hírek‎ > ‎

AEA rendezvény: Vezetői architektúra

Administrator AEA, 2015. febr. 28. 8:17
Egyesületünk következő szalmai rendezvényén a döntéshozatal hatékonyságának növelése, a kockázatok csökkentése érdekében az egyes vállalati architektúrák integrált kezelésével foglalkozik.  

Ezúton meghívjuk Önt az AEA Magyar Tagozat következő rendezvényére: 

Vezetői architektúra
  • Előadó: Bálint Ákos, szolgáltatási igazgató, HyperTeam
  • Időpont: 2015. március 19. csütörtök,16 óra
  • Helyszín: 1117 Budapest, Aliz utca 1. „B” lépcsőház, 4. emelet

A Vállalati architektúra nyilvántartása és modellezése a szakterületek széles körének ad hatékony eszközt a kezébe. Nagyon sok szervezet elköveti azonban azt a hibát, hogy az architektúra egyes elemeit, a célokat, projekteket, folyamatokat, alkalmazásokat és infrastruktúra elemeket egymástól függetlenül, külön szervezeti egységekben, önálló szoftverekben tartja nyilván, jelentősen csökkentve ezzel a vezetői döntések hatékonyságát. A „Vezetői architektúra” az egyes architektúrák integrált kezelését, és olyan konszolidált, felsőszintű modellek megjelenítését takarja, amely segítségével nő a döntéshozatal hatékonysága, csökken a döntések információ hiányból adódó kockázata.
 
A budapesti rendezvényen a részvétel az AEA egyesület tagjain túl minden érdeklődő számára is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát a rendezveny@aeahungary.org email címen jelezze legkésőbb 2015.03.17-ig.

Reméljük rövidesen Önt is egyesületünk tagjai között üdvözölhetjük!
Az egyesülethez történő csatlakozáshoz szükséges információk itt találhatók itt.  

Comments