Hírek‎ > ‎2015-ös hírek‎ > ‎

Éves közgyűlés és AEA klub rendezvény

Administrator AEA, 2015. nov. 5. 3:36   [ 2015. nov. 29. 13:53 frissítve ]


Tisztelt Kolléga, Kedves Tagtárs!

Alapszabályunk előírásai szerint 2015. december 9-én 17 órai kezdettel éves közgyűlést tartunk, amelyre ez úton tisztelettel meghívunk minden egyesületi tagunkat.

A közgyűlés előtt, 2015. december 9-én 16 órától tartjuk ez évi utolsó, rendkívüli AEA klub rendezvényünket, melynek pontos programjáról további részletek itt olvashatók. Előzetesen annyit, hogy vendégünk egy igazi architect lesz, aki TEDx előadóként is kiváló volt.

A közgyűlés esetleges határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlés időpontja 2015. december 9-én 17:30.

A megismételt közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyek tekintetében a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Napirend:

1.            A 2015. évi beszámoló elfogadása

2.            Tisztújítás

Az alapszabály szerint az alábbi hat (6) tisztségviselő megválasztására kerül sor:  Elnök, Általános Alelnök, Szakmai Alelnök, Nemzetközi Kapcsolatok és Oktatás Alelnök, Titkár, Pénzügyi tisztviselő

3.            A 2016. évi költségvetés elfogadása

4.            Egyebek

A közgyűlésen csak érvényes tagsággal lehet szavazni. A tagsági díj az egyesület honlapján leírt módon, interneten történő befizetéssel rendezhető. Részletek: http://www.aeahungary.org/csatlakozzon-a-magyar-tagozathoz  

Kérjük, hogy legkésőbb 2015. december 1-ig regisztrálj a közgyűlésen való részvételre a rendezveny@aeahungary.org címre küldött email-ben.

Minden tagtársunk megjelenésére feltétlenül számítunk!

Üdvözlettel:

Virágh Tamás elnök és Gombás László titkár

Comments