Hírek‎ > ‎2015-ös hírek‎ > ‎

Különleges évzáró AEA klub 2015. december 9

Administrator AEA, 2015. nov. 20. 1:38   [ 2015. dec. 21. 2:13 frissítve ]

Association of Enterprise Architects - AEA Magyar Tagozat rendezvénye


                                    

Tisztelt architektúra tervezés iránt érdeklődő kolléga!

Az esztendő legutolsó, rendhagyó AEA klubnapján különleges vendégünk lesz: egy igazi architect, a szó eredeti értelmében: építész, a Hello Wood kurátora.  

Ezúton meghívjuk Önt az AEA Magyar Tagozat következő rendezvényére:  

Az architektúrák művészete

Előadó: Pozsár Péter, építész tervező művész

Időpont: 2015. december 9. szerda 16:00

Helyszín: 1117 Budapest, Aliz utca 1. „B” épület 4. emelet

Az év utolsó, különleges AEA klub rendezvényének vendége Pozsár Péter iskolateremtő alkotó, pályáját a Millenáris Parkot tervező Újirány Csoportban kezdte, majd a Hello Wood alapító kurátora lett. A Hello Wood az utóbbi évek egyik legsikeresebb kreatív projektje. Az egyetemistáknak szóló nyári alkotóhét mára nemzetközi, egész éven át tartó programmá növekedett. Sokak szerint a Hello Wood a legújabb magyar startup-siker. A Hello Wood mozgalom mára Európa egyik legfontosabb építészeti műhelyévé vált.

 

A HelloWood független oktatási platform, amely évente rendezi meg Európa egyik vezető építészeti táborát valamint design stúdióként működik Budapesten. A Hello Wood alkotótábor Magyarországon egyedülálló abból a szempontból is, hogy a nemzetközi csapatokban a magyar diákoknak lehetősége nyílik konkrét helyzetekben gyakorolni az angol építészeti szaknyelvet. A Hello Wood munkái két fő jellegzetességet hordoznak magukon: nagyrészt fából készülnek, valamint ötvözik a művészi megközelítést a társadalmi gondolkodással. A tábor idén elnyerte a rangos Architizer A+ Awards “Learning” kategóriájának díját, sőt, a kategória közönségdíját is a magyar csapat kapta. Valamint nem rég kapták meg a Magyar Formatervezési Tanács Design Menedzsment Díját.

 

A budapesti rendezvényen a részvétel az AEA egyesület tagjain túl minden érdeklődő számára is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


A rendezvényen látott prezentáció letölthető a Dokumentum letöltések oldalról az
AEA Magyar Tagozat 2015-ös szakmai rendezvényeinek letölthető dokumentumai részből.

A rendezvényen készült képek megtekinthetők a Fényképalbumban.

Comments