Hírek‎ > ‎2017-es hírek‎ > ‎

Alkalmazás-portfólió optimalizálási projektek tapasztalatai a Capgemini Magyarország Kft.-nél

Administrator AEA, 2017. máj. 1. 12:39
A májusi AEA klub résztvevői projekt tapasztalatokkal ismerkedhetnek meg az alkalmazás-portfólió optimalizálás területén.

Az előadáson több szemszögből is bemutatásra kerülnek a Capgemini Magyarország Kft. által sikeresen leszállított projektek tapasztalatai, az elért eredmények és azok kidolgozott módszertanai és eszközei. Az elavult alkalmazások kivezetésének nehézségeit az ITIL szemszögéből kezdjük taglalni, majd bemutatásra kerülnek a releváns projektekben végrehajtott lépések, az alkalmazott referencia architektúrák, valamint a projektekben kidolgozott eszközök. Az előadásunk végén kitérünk a kivezetési projektek egyik fő nehézségére, az archiválásra is, ahol bemutatjuk az egyik ügyfelünknél kidolgozott módszertant és eszközt is.

Előadók:  Bodnár János, Polgár Endre
Időpont:   2017.05.16. kedd 17:00
Helyszín: 1114 Budapest, Bartók Béla út 43-47. Bartók Ház

A budapesti rendezvényen a részvétel az AEA egyesület tagjain túl minden érdeklődő számára is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 
Kérjük, részvételi szándékát a  rendezveny@aeahungary.org email címen jelezze legkésőbb 2017.05.12-ig.

Reméljük rövidesen Önt is egyesületünk tagjai között üdvözölhetjük! Csatlakozási információ:

Amennyiben szeretne email-ben meghívót kapni rendezvényeinkre, értesülni szakmai hírekről, jelezze az alábbi weboldalon:

 
AEA Magyar TagozatComments