Hírek‎ > ‎2017-es hírek‎ > ‎

AEA előadás: A sikeres digitális átalakulás hatékony architekti támogatása

Administrator AEA, 2017. febr. 18. 1:13   [ 2017. márc. 31. 11:30 frissítve ]
HOUG 2017 - Az Oracle legnagyobb hazai üzleti és technológiai konferenciájának első napján az Oracle Chief Architect Club támája a sikeres digitális átalakulás hatékony architekti támogatása lesz.

2017.03.27, Hétfő 16:30 Catalonia terem
Chief Architect Club
A prezentáció letölthető a Dokumentum letöltések oldalról.

A digitális átalakulás elsősorban az üzleti tevékenységek, folyamatok, képességek, üzleti modellek átalakulását jelenti, minél inkább felhasználva a disruptive digitális technológiákat és azok hatásait. Az üzleti szereplők számára ez egy innovatív digitális stratégia meghatározásával lehetséges, ami megfelelő architektúra tervezéssel és természetesen helyes megvalósítással lesz sikeres. Már nem az a helyzet, hogy a digitális technológia támogatja az üzleti tervek megvalósulását: a digitalizáció az üzlet motorjává vált és mindkettő korábban nem látott sebességgel fejlődik. Az Enterprise Architecture (EA) módszerek, szabványok jó alapot teremtenek a digitális átalakuláshoz és segítik az üzleti innovációt. Az EA segíti a vállalkozásokat az olyan disruptive technológiák sikeres alkalmazásában, mint a cloud computing, mobile access, social media és a big data. De a gyorsan fejlődő digitális üzleti működés magára az EA gyakorlatokra is disruptive hatással van. Már nem gondolkozhatunk a klasszikus elhatárolt rétegekben: a funkcionalitások összetett rendszerében élünk. Az előadás foglalkozik a digitális átalakulást támogató Enterprise Architecture szabványokkal is. A TOGAF®, ArchiMate® és az IT4IT™ megbízható alapokat biztosítanak a jelentős vállalati átalakulásokhoz.

Az előadó Virágh Tamás, az Association of Enterprise Architects (AEA) nemzetközi szakmai szervezet hazai tagozatának elnöke, TOGAF Certified, gyakorló architekt.

A részletes program és jelentkezés itt.
Comments