Hírek‎ > ‎2017-es hírek‎ > ‎

TOGAF képzések 2017-ben is

Administrator AEA, 2017. jan. 23. 11:53   [ 2017. jan. 23. 11:58 frissítve ]
Jelentős átalakítások a vállalatánál / intézményénél? Üzleti modell váltás, felvásárlás, összeolvadás, szétválás, digitális transzformáció? Ha ilyen vagy hasonlóan jelentős változás történt vagy történni fog, akkor különösen hasznos segítség a TOGAF, a legnépszerűbb gyártó független enterprise architect keretrendszer.

A TOGAF (The Open Group Architecture Framework) a nagyobb szervezetek, vállalkozások számára hasznos, mind az üzleti terület, mind az informatikai alkalmazások és adatok valamint az IT technológia vonatkozásában a tisztán látás, a meglévő helyzet ismerete és a szükséges változtatások kapcsán a tudatos, átlátható tervezés és a hatékony megvalósítás elősegítésére.

Részletesen kidolgozott módszertanával és a bevált gyakorlatok összegzésével különösen a nagyvállalati informatikai tervezéshez és a megvalósítás architekti felügyeletéhez nyújt hatékony segítséget.

Az előző évek hagyományait folytatva ismét Budapesten magyar nyelvű TOGAF tanfolyamokon lehet leghatékonyabban elsajátítani TOGAF ismereteket.
  • TOGAF Foundation: 2017.02.13-14. hétfő-kedd
  • TOGAF Certified: 2017.02.22-23-24. szerda-péntek
Az AEA Magyar Tagozat tagjai 15% kedvezménnyel vehetnek részt a TOGAF tréningeken.

További információ és jelentkezés:

Comments