Hírek‎ > ‎2017-es hírek‎ > ‎

TOGAF képzés májusban, AEA tagoknak kedvezménnyel

Administrator AEA, 2017. ápr. 4. 12:23
TOGAFA TOGAF (The Open Group Architecture Framework) azt a keretrendszert ismerteti, amelyet minden nagyobb szervezetnek célszerű követni a jelentősebb változások sikeres megvalósítása vagy akár csak a jelen helyzetük pontosabb megismerése céljából. A TOGAF részletes útmutatást ad a vállalati architektúra megtervezése, a szükséges átmenet kidolgozása, valamint a megvalósítás felügyelete és a változások kezelése területén.

Jelentős átalakítások a vállalatánál / intézményénél? Üzleti modell váltás, felvásárlás, összeolvadás, szétválás, digitális transzformáció? Ha ilyen vagy hasonlóan jelentős változás történt vagy történni fog, akkor különösen hasznos segítség a TOGAF, a legnépszerűbb gyártó független enterprise architect keretrendszer.

A TOGAF a nagyobb szervezetek, vállalkozások számára hasznos, mind az üzleti terület, mind az informatikai alkalmazások és adatok valamint az IT technológia vonatkozásában a tisztán látás, a meglévő helyzet ismerete és a szükséges változtatások kapcsán a tudatos, átlátható tervezés és a hatékony megvalósítás elősegítésére.

Részletesen kidolgozott módszertanával és a bevált gyakorlatok összegzésével különösen a nagyvállalati informatikai tervezéshez és a megvalósítás architekti felügyeletéhez nyújt hatékony segítséget.

Sok fejlesztő és technikai vezető azért ismeri meg a TOGAF keretrendszert, hogy architect pozícióban dolgozhasson. Architektek pedig azért szereznek TOGAF minősítést, hogy vezető architekti pozícióba léphessenek elő. 

Budapesten, magyar nyelvű TOGAF tanfolyamokon lehet leghatékonyabban elsajátítani TOGAF ismereteket.
  • TOGAF Foundation: 2017.05.08-09. hétfő-kedd 
  • TOGAF Certified: 2017.05.17-18-19. szerda-péntek 

Az AEA Magyar Tagozat tagjai 15% kedvezménnyel vehetnek részt a TOGAF tréningeken.

További információ és jelentkezés:

Comments