Hírek‎ > ‎2018-as hírek‎ > ‎

Évzáró a Megyeri híd tetején – rendhagyó AEA klub

Administrator AEA, 2018. dec. 1. 11:07   [ 2018. dec. 2. 12:19 frissítve ]
Az utolsó 2018-as AEA klub igazán rendhagyó helyszínen kerül megtartásra: a Megyeri híd egyik pillérének tetején zárjuk az évet, miközben egy valóban egyedi, izgalmas architektúrával ismerkedhetünk meg egészen közelről.

A híd megtekintése várhatóan 1,5 órás program lesz.


A Megyeri híd közúti híd a Duna felett, mely Újpestet köti össze Budakalásszal a Szentendrei-szigeten keresztül. A híd az M0-s autóút 2. számú főút és 11. számú főút közti szakaszának része, mely áthalad a Szentendrei-sziget és a Szentendrei-Duna felett is.


A híd megtekintése után az összejövetel a Country Tanyán folytatódik (Budakalász, József Attila u. 2). Ott kötetlen beszélgetést követően az egyesület éves közgyűlésére kerül sor 17 órától.


Időpont: 2018. december 14, péntek 14:00
Találkozó 14:00-től, a program pontosan 14:30-kor kezdődik

 

Helyszín: találkozási pont a 2. sz. főút mellett, a híd alatt,
majd pedig 16:00-tól Budakalász, József Attila u. 2. Country Tanya


A rendezvényen a részvétel az AEA egyesület tagjain túl minden érdeklődő számára is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékát a  rendezveny@aeahungary.org email címen jelezze legkésőbb 2018.12.12-ig. Kérjük adja meg, hogy a híd látogatáson és/vagy a Country Tanyán tartandó találkozón kíván részt venni.


A híd látogatás korlátozott létszámban lehetséges, ezért a programnak ez az első része a jelentkezések sorrendjében kerül feltöltésre. Amennyiben többen jelentkeznek a híd látogatásra a lehetséges keretszámnál, úgy az egyesületi tagok elsőbbséggel rendelkeznek a további jelentkezőkkel szemben.


A program második részén, a Country tanyán minden jelentkezőt szeretettel várunk.


Reméljük rövidesen Önt is egyesületünk tagjai között üdvözölhetjük! 

Csatlakozási információ:

http://www.aeahungary.org/csatlakozzon-a-magyar-tagozathoz


Comments