Hírek‎ > ‎2019-es hírek‎ > ‎

Architektúra tervezési módszertan tanfolyam - TOGAF

Administrator AEA, 2019. jan. 24. 0:58   [ 2019. jan. 24. 1:09 frissítve ]
Az új év első TOGAF 9.2 tanfolyamaira már lehet jelentkezni.
Az AEA Magyar Tagozat tagjai 15% kedvezménnyel vehetnek részt a tréningeken.
Budapesten, magyar nyelvű TOGAF tanfolyamokon lehet leghatékonyabban elsajátítani a TOGAF 9.2 ismereteket.
  • 2019.02.19-20 TOGAF Foundation
  • 2019.02.25-27 TOGAF Certified
Jelentős átalakítások, digitális transzformáció, üzleti modell váltás, felvásárlás, összeolvadás, szétválás a vállalatánál, intézményénél? Ilyen esetekben különösen előnyös a TOGAF, a legnépszerűbb gyártó független enterprise architect keretrendszer.

A TOGAF a nagyobb szervezetek, vállalkozások számára hasznos: mind az üzleti terület, mind az informatikai alkalmazások és adatok valamint az IT technológia vonatkozásában. Lehetővé teszi a tisztán látást, a meglévő helyzet megismerését és a szükséges változtatások meghatározását a tudatos, átlátható tervezés és a hatékony megvalósítás elősegítésére.
A legelterjedtebb enterprise architect keretrendszer, a TOGAF legújabb, 9.2 változatát 2018-ban jelentette be a szabványt fejlesztő gyártófüggetlen nemzetközi szervezet, a The Open Group.

A TOGAF szabvány legújabb verziója még nagyobb hangsúlyt fektet az üzleti architektúrára, a digitális trendekre és az IT-n kívüli üzleti átalakulásra. A szabványt átszervezték és ezzel az újonnan bevezetett TOGAF könyvtár központját alkotja. A TOGAF könyvtár olyan referenciakönyvtár, amely iránymutatásokat, sablonokat, mintákat és egyéb referencia anyagokat tartalmaz, amelyek felgyorsítják a vállalati új architektúrák létrehozását. A folyamatosan bővülő on-line könyvtár már most is több mint 130 dokumentumot tartalmaz a TOGAF keretrendszer gyakorlati alkalmazásának támogatására.

További információ és jelentkezés:
  • E-mail: erika.veress-mezo@hpe.com és rita.betko@hpe.com
  • Telefon: +36 (70) 967-2691 , Veress-Mező Erika oktatási üzletágvezető
valamint az AEA elérhetőségein 
Comments