Hírek‎ > ‎2019-es hírek‎ > ‎

Különleges évzáró - csokoládéval

Administrator AEA, 2019. nov. 20. 11:45   [ 2019. dec. 6. 6:47 frissítve ]
A 2019. évet a szakmai programok után most egy különleges édes évzáróval fejezzük be: látogatást teszünk a Csokoládé Múzeumban.

A program a csokoládé szökőkútnál kóstolással indul. A Rákóczi Lovagteremben megnézzük a Rákóczi festményeket egy újabb kóstoló társaságában. Századfordulós csokoládéboltok kirakatait tekinthetjük meg és csokoládéval kapcsolatos történeteket hallgathatunk, ismét csokoládé kóstolóval. A Rákóczi Pincében századfordulós butéliák között pálinkakóstolóra kerül sor. Saját csokoládénkat is elkészíthetjük és hazavihetjük, akár karácsonyi ajándéknak. Egy csésze forrócsokoládé mellett a csokoládé történetét ismerhetjük meg egy filmből. Megnézzük az első Stühmer Csokoládébolt berendezésének korhű másolatát, és vásárolhatunk a Csokoládé Múzeum mintaboltjában.
  • Időpont: 2019.12.11. szerda, 15 óra
  • Helyszín: 1162 Budapest, Bekecs u.22. Árpádföld, Csokoládé Múzeum
A rendezvényen a részvétel az AEA Magyar Tagozat tagjai részére, valamint azoknak, akik ebben az évben legalább három AEA klubbon részt vettek, ingyenes. Másoknak 3.000 Ft/fő, de mindenki számára előzetes regisztrációhoz kötött.
Kérjük, részvételi szándékát a  rendezveny@aeahungary.org email címen jelezze
Comments