Hírek‎ > ‎2020-as hírek‎ > ‎

Élő webinar: A Nationwide biztosító tapasztalatai - agilitás és architektúra

Administrator AEA, 2020. márc. 21. 9:57   [ 2020. márc. 21. 10:08 frissítve ]
Az élő webes előadás címe: Lessons Learned From the Agile Journey at Nationwide Insurance and What it Means to Enterprise Architecture

Ideje: 2020.04.03. péntek 17:00
Előadók: Kevin Fisher (AVP, Build Capability, Nationwide), Mike Fulton (AVP, IT innovation, Nationwide), Hari Krishnan (Director, Enterprise Architecture, Nationwide)

A Nationwide biztosító társaság informatikai csapata körülbelül 10 évvel ezelőtt kezdte meg az agilis megközelítést. Az évek során a Nationwide előrelépést tett mind az agilis érettségében, mind az agilis gondolkodásmód kiterjesztésében az alapvető alkalmazásfejlesztési területeken kívüli területekre. A közelmúltban a Nationwide megkezdte a digitális átalakulást, és kísérletezett a termékközpontú megközelítésekkel.

A The Open Group által szervezett webináriumon megosztják a tapasztalataikat, valamint az enterprise architecture-re gyakorolt következményeket.

A Nationwide a világ egyik legnagyobb biztosítási és pénzügyi szolgáltató társasága, tevékenységének középpontjában a háztartási vagyonbiztosítás, az életbiztosítás és a nyugdíj-megtakarítás, az eszközkezelés és a stratégiai befektetések állnak.

Regisztráció a WebEx konferenciára itt.

Comments