top of page
A stratégia értelmezése - AEA webinár
A stratégia értelmezése - AEA webinár

szept. 15., Cs

|

Online esemény

A stratégia értelmezése - AEA webinár

Ezen az AEA webináron a szervezeti stratégiától a megvalósításig tartó utazásra indulunk.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2022. szept. 15. 17:00 – 18:00

Online esemény

Az eseményről

AEA webinár: A stratégia értelmezése

Ezen a webináriumon a szervezeti stratégiától a megvalósításig tartó utazásra indulunk. Fokozatosan lefordítjuk a stratégiát a megvalósításra a (vállalati) architektúra gyakorlati és pragmatikus alkalmazásával.

Előadó: dr: Eric Jager

Eric Jager több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalati architektúra területén, tanúsított Master Architect, valamint további TOGAF és ArchiMate tanúsítványokkal rendelkezik, és ismer más architektúra-módszertanokat, például a DYA-t és a Zachman keretrendszert.

Eric olyan szervezeteknek dolgozott, mint a Holland Egészségügyi Hatóság (NZa), a Holland Pénzpiaci Hatóság (AFM), a Kereskedelmi Kamara, internetszolgáltatók és több kórház, így széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezik a (vállalati) architektúra használatában, hogy kapcsolatot teremtsen az üzleti stratégia és annak végrehajtása között. Szeret az architektúra gyakorlati és pragmatikus alkalmazására összpontosítani.

Eric hisz abban, hogy az építészet területén szerzett ismeretek és tapasztalatok megosztása segíthet a szakma fejlődésében és érettségében, ezért blogjában ír tapasztalatairól. Blogját itt olvashatja.

A webinár angol nyelvű.

Esemény megosztása

bottom of page