top of page

Csatlakozzon az
AEA Magyar Tagozathoz!

Az AEA Magyar Tagozatban vállalt tagság önkéntes és elérhető minden arra jogosult személy részére, aki érdekelt az AEA Magyar Tagozat céljainak elősegítésében.


Az AEA Magyar Tagozat tagsága Rendes, Nyugdíjas és Diák tagságra oszlik.

Az AEA Magyar Tagozatban való tagsági viszonyhoz a nemzetközi AEA szervezeti tagság szükséges, mely magában foglalja az AEA tagdíj megfizetésének kötelezettségét az AEA részére. Az Egyesület nem fogad tagjai sorába olyan tagokat, aki nem rendelkezik AEA tagsággal.  

A nemzetközi AEA szervezethez csatlakozni annak weboldalain lehet.

Közvetlen link a nemzetközi szervezeti tagság kezdeményezéséhez: 

https://www.globalaea.org/general/register_member_type.asp 


Az AEA Magyar Tagozat tagjai szavazati joggal rendelkeznek, választhatóak, illetve kinevezhetőek az AEA Magyar Tagozat tisztségeinek betöltésére. 
A tagokra az AEA és az AEA Magyar Tagozat alapszabálya, és az azok alapján törvényesen meghatározott elvek, eljárások, szabályok és irányelvek egyaránt vonatkoznak. 

 

Az AEA Magyar Tagozathoz csatlakozni az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. 

Aki már tagja az egyesületnek, ugyancsak az alábbi űrlap kitöltésével kezdeményezheti a következő időszakra vonatkozó tagdíj befizetését is.

A jelentkezési űrlap beküldését követően rövidesen email értesítést küldünk, ami tartalmazza a tagdíj befizetéshez szükséges információkat (banki forint utalás adatai).

A tagsággal járó előnyökről itt olvashat.

Az egyesületi tagok számára további információk találhatók az AEA Magyar Tagozat Tagok oldalán.

Jelentkezés az AEA Magyar Tagozatba

Válasszon tagsági formát:

Köszönjük jelentkezését! Rövidesen email-ben fogjuk tájékoztatni a fizetéshez szükséges információkról (banki forint utalás)

bottom of page