top of page

Támogatás

Kérjük, rendelkezzen az AEA Magyar Tagozat javára adója 1 %-ának felajánlásával!

Az 1 %-os támogatás önnek semmibe nem kerül, számunkra viszont nagy segítség. 

  • AEA Magyar Tagozat 

  • ADÓSZÁMA: 18283626-1-43

A 2024-es rendelkezőévre regisztrált, szja 1%-os felajánlásra jogosult civil kedvezményezettek között szerepel az AEA Magyar Tagozat.
A NAV kimutatása tartalmazza a 2024-ben felajánlásra jogosult civil kedvezményezettek adószámát, nevét, és székhelyét.


Ha Ön nem rendelkezett még az szja 1+1%-áról, azt a bevallásától függetlenül a 2024. május 20-áig megteheti. Rendelkező nyilatkozatát a legegyszerűbben az e-SZJA online felületén töltheti ki, ahol a program automatikusan vizsgálja, hogy a megjelölt szervezet jogosult-e a felajánlásra.

Az online kitöltőfelület ügyfélkapus regisztráció nélkül is használható, akkor a rendelkező nyilatkozat csak kinyomtatva, papíralapon, lezárt borítékban nyújtható be a NAV-hoz.

 

A rendelkezést 2024. május 20-ig benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),

  • az e-szja felületen az online kitöltő program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)

  • a 23EGYSZA jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban). A nyomtatvány a NAV honlapjáról itt letölthető.  

  • a 23EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként (postai úton, vagy a személyesen a NAV ügyfélszolgálatain).

bottom of page