top of page

Miért előnyös az AEA Magyar Tagozat tagság?

Az Association of Enterprise Architects (AEA) a vállalati architektek meghatározó szakmai szervezete. Céljaink között szerepel, hogy a szakmai kiválóság előmozdításával növeljük a tagok munkalehetőségeit és piaci értéküket, valamint a szakma egészének rangját.

Az AEA Magyar Tagozat tagságát online kezdeményezheti a Csatlakozzon! oldalon leírtak szerint.

Több szempontból is hasznos, ha az ember a saját szakterületén dolgozó más szakemberek csoportjához tartozik. A tagsággal járó előnyök közül a következőket emeljük ki:

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery or video for even more engagement.

Kedvezmény.jpg

Kedvezmények

A legkézzelfoghatóbb előnyt azok az árkedvezmények jelentik, amiket a tagok kapnak különböző tréningek, konferenciák részvételi díjából. Például egyetlen TOGAF tréning díjából biztosított 15% kedvezmény egymagában meghaladja az éves tagdíj összegét.

JEA-2021.png

Szakmai folyóirat

A Journal of Enterprise Architecture (JEA) az AEA tagjai számára ingyenesen elérhető folyóirat. A JEA az AEA globális közössége számára olyan szakmai  anyagokat biztosít, amelyek segítenek a vállalati architektúra (EA) megértésében és az EA sikeres gyakorlati alkalmazásában.  

Kedvezmény.jpg

Kapcsolatok

A legjobb módja annak, hogy bármelyikünk tanuljon és fejlődjön, az egymással való interakció és a tapasztalataink és tudásunk megosztása szakemberként.  Az AEA Magyar Tagozat munkájában való részvétel és a rendezvények látogatása, ahol megismerheti a legújabb iparági trendeket, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a közösségi médián, például a LinkedIn-en túl is kialakítsa és fenntartsa szakmai kapcsolatait. Egyszerűen semmi sem helyettesítheti a kollégákkal való személyes kapcsolattartást!

Kedvezmény.jpg

Világos üzenet

Egy elismert szakmai csoporthoz való tartozás segít a munkahelyi biztonság és a kompetencia kialakítását. Mindannyian vágyunk az elismerésre a nap mint nap végzett munkánkért - egy munkahelyünkön kívüli szakmai közösséghez való tartozás azt mutatja, hogy egy nálunk nagyobb közösség részei vagyunk, és hogy sikeresek vagyunk a választott szakmánkban.

Az AEA-tagsággal járó előnyök a munkahelyre is kiterjednek.  A tagság bizalmat ad a vezetőknek és a kollégáknak a felvételi döntések meghozatalakor, mert bizonyítja, hogy a jelöltek kompetensek, képzettek és professzionálisak. 

exkluzív.png

Zárt tartalmakhoz való hozzáférés

Az egyesület tagjai hozzáférnek olyan tartalmakhoz is, amelyek nincsenek megosztva a széles nyilvánossággal. A másoknál bevált gyakorlatot bemutató dokumentumok, sablonok segítenek az architekti feladatok elvégzésében.

bottom of page