top of page
AEA Webinar:  TOGAF® és SAFe
AEA Webinar:  TOGAF® és SAFe

dec. 08., Sze

|

Online Webinar

AEA Webinar: TOGAF® és SAFe

A TOGAF® és a SAFe (Scaled Agile Framework®) jól együttműködnek a nagyszabású IT-projektek tervezésének, kivitelezésének és végrehajtásának leírásában.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2021. dec. 08. 17:00 CET

Online Webinar

Az eseményről

A TOGAF® és a SAFe jól együttműködik a nagyszabású IT-projektek tervezésének, kivitelezésének és végrehajtásának leírásában. A TOGAF részletes útmutatást biztosít az architektúráról, és támogatja a megvalósítás tervezésének és végrehajtásának szükségességét, de nem sokat mond a projekttervezés vagy -végrehajtás módszereiről. A SAFe részletes anyagot biztosít a projekt- és portfóliótervezésről és -végrehajtásról, és elismeri az architektúra szükségességét, de nem sokat mond az architektúra módszereiről. A TOGAF és a SAFe együttesen átfogó megközelítést nyújt. Ez a webinárium részletesebben megvizsgálja, hogyan illeszkedik egymáshoz a TOGAF és a SAFe.

Regisztráció itt!

Az előadó, Chris Frost, 2016 óta vesz részt a The Open Group munkájában, mint elnökségi tag és mint az Architecture Forum munkatársa. Ő vezette a TOGAF-Agile munkacsoportot 2020-ban, és ő a vezető szerzője az Open Group TOGAF "Enabling Enterprise Agility" című útmutatójának. Továbbra is részt vesz számos Architecture Forum tevékenységben. Chris a Fujitsunál dolgozik Principal Enterprise Architectként a Global Delivery Uniton belül, amely szabványos szolgáltatásokat, technikai iránymutatásokat és tanácsadói támogatást nyújt a globális Fujitsu csoport számára.

A Fujitsu előtt Chris az EDS-nél (ma már a DXC része) dolgozott a Védelmi Minisztérium több nagy szerződésén, a korábbi években pedig a Fordnak, a Shellnek és egy Shamrock Marketing nevű kis startup szoftverháznak dolgozott.

Esemény megosztása

bottom of page