top of page
API irányítás és kockázatkezelés - ingyenes online rendezvény
API irányítás és kockázatkezelés - ingyenes online rendezvény

okt. 25., K

|

Online esemény

API irányítás és kockázatkezelés - ingyenes online rendezvény

A biztonsági, megfelelőségi és ellenőrzési szakemberek számára elengedhetetlen, hogy az API-kkal még azelőtt foglalkozzanak, mielőtt a különböző API-kkal kapcsolatos kockázatok miatt a dolgok kicsúsznának az ellenőrzés alól.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2022. okt. 25. 22:00 – 23:00 CEST

Online esemény

Az eseményről

Az API-k a digitális világunkat összekötő szoftver elemek. Nézzük csak ezeket a trendeket: Az alkalmazások 96%-a tartalmaz valamilyen nyílt forráskódú alkalmazást [Black Duck Software]; az ilyen alkalmazások 99%-a integrál webes API-kat [TeejLab]. Az internetes forgalom 83%-a ezeknek a webes API-knak köszönhető [Akamai]. Az API-k hatásai mélyrehatóak mind pozitív (gyorsított innovációk, új üzleti modellek, versenyképes megkülönböztetés), mind negatív (rejtett támadási vektorok révén, amelyek üzletmenet-folytonossági problémákhoz vezetnek). A Gartner becslése szerint a webalkalmazások 90%-át a nyílt API-kon keresztül támadják. E tendenciák miatt a biztonsági, megfelelési és ellenőrzési szakemberek számára elengedhetetlen, hogy az API-kat kézben tartsák, mielőtt az API-kkal kapcsolatos különböző kockázatok miatt a dolgok kicsúsznak az ellenőrzés alól. Ez az előadás áttekintést nyújt egy hatékony API-irányítási keretrendszerről, amelyet a vállalkozások elfogadhatnak az API biztonsági, jogi és megfelelőségi kockázatainak kezelésére. Ezt a keretrendszert a Zero Trust modell és az olyan módszertanok inspirálták, mint a szoftverösszetétel-elemzés, amelyet a vállalkozások a hatékony API-kockázatkezelés érdekében alkalmazhatnak. Kiemeli a legjobb gyakorlatokat, mind a kézi, mind az automatizált módszereket, a vonatkozó eszközajánlásokkal együtt. A résztvevőknek lehetőségük lesz arra, hogy gyakorolják a felhasználási eset(ek)et ezen eszközök használatával.

A ZOOM részleteit az eseményt megelőző napon osztják meg a résztvevőkkel.

További részletek és ingyenes regisztráció: https://www.eventbrite.ca/e/api-governance-and-risk-management-tickets-380479473347

Esemény megosztása

bottom of page