top of page
Az AI használatának gyakorlati esetei - AEA klub
Az AI használatának gyakorlati esetei - AEA klub

dec. 07., Cs

|

Online klub

Az AI használatának gyakorlati esetei - AEA klub

Konkrét üzleti eseteket és azok vállalati környezetben történő beillesztési lehetőségeit fogjuk élőben megmutatni. Az előadás videó felvétele megtekinthető a https://www.aeahungary.org/videok oldalon. A prezentáció letölthető a https://www.aeahungary.org/letölthető-dokumentumok oldalon.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2023. dec. 07. 17:00 – 19:00

Online klub

Az eseményről

Onboardoljuk az ÚJ kollégát, biztosítsuk a munkakörnyezetet az AI számára. Az előadás valós, megvalósítható üzleti helyzeteket mutat be.

Ki kell azonban arra is térni, hogy az AI-t mint egy megbízhatatlan, időnként rakoncátlan kollégát kell kezelni és megfelelő kontrolt kell kiépíteni a használata során. Konkrét üzleti eseteket és azok vállalati környezetben történő beillesztési lehetőségeit fogjuk élőben megmutatni.

Előadó: Boros Péter Business Solution Architect

Az előadás videó felvétele megtekinthető a Hírek/Videók oldalon. A prezentáció letölthető a Regisztrált szakembereknek/Letölthet dokumentumok oldalon.

Péter mérnök informatikusként több mint 25 éve dolgozik a szakmában. Alapos ismeretekkel rendelkezik a szoftver architektúráról, a fejlesztési folyamatokról és a szoftver fejlesztésről. Ez azonban csak az egyik oldala, hiszen másfelöl szeret tanítani, előadni és képzett értékesítő is egyben. IT vezetőként egy egészen új megközelítést alkalmazva szállít megoldásokat az ügyfeleinek. Számos sikeres projekteket tudhat maga mögött. A legnagyobb magyar vállalatok, amilyen az E.ON, az Allianz, a Raiffeisen Bank, a Generali és sokan mások digitalizációs projektjeinek vezetője, vezető architektje és folyamati szakértője. Folyamati szakértöként vett részt a Diákhitel Központ nem alaptevékenységi folyamatainak felmérésében és az azt támogató rendszer megvalósításában és bevezetésében.

Szakmai célja, hogy segítse a partnereit és magas színvonalú konzultációs tudást, IT fejlesztési technológiát és szervezet fejlesztési tudást nyújtson számukra. A szakmai tudásával párosuló érzékenysége és a kommunikációra való hajlama segítségével egyfajta hidat képez az üzlet és az IT között, amely bármely projektet vagy szervezetet képes felpörgetni.

Esemény megosztása

bottom of page