top of page
Az EA összekapcsolása az üzleti stratégiával - AEA webinar
Az EA összekapcsolása az üzleti stratégiával - AEA webinar

máj. 07., K

|

Webinar

Az EA összekapcsolása az üzleti stratégiával - AEA webinar

Az előadás a legújabb menedzsmentelméletet és annak a vállalati architektúrára gyakorolt hatását mutatja be. Hogyan fogja megváltoztatni a vállalkozások architektúrájának szükségességét? Milyen kihívások várnak a vállalati architektekre a következő években?

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2024. máj. 07. 17:00 – 18:00

Webinar

Az eseményről

A vállalati architektúra gyökerei az 1980-as évek elejére nyúlnak vissza, amikor a vállalkozások elkezdték felismerni annak szükségességét, hogy IT-rendszereiket összehangolják az üzleti stratégiákkal. Ugyanebben az időben a rendszerekben gondolkodók, köztük Russell Ackoff, a gépekben gondolkodás végét és a rendszerszemlélet kezdetét hirdették. A COVID-19, majd a generatív mesterséges intelligencia megjelenésével a vezetési elmélet és az üzleti stratégiák is ugrásszerűen fejlődtek.

Szükségszerűen a vállalati architektúrának is lépnie kell, és támogatnia kell a vállalkozásokat az egyre összetettebb ökoszisztémákat támogató, relevánsabb, összetettebb architektúrával.

Előadó : Myles Suer. Ő a #CIOChat moderátora. Emellett hetente rovatot vezet a CMSWire és a Cutter Business Technology Journal hasábjain. Cikkei a CIO.com, az eWeek, a ComputerWorld és a COBIT Focus című lapokban jelentek meg. Jelenleg a Privacera stratégiai marketingigazgató

További részletek és regisztráció itt:  https://www.globalaea.org/events/EventDetails.aspx?id=1856818

Esemény megosztása

bottom of page