top of page
Az ERP jövője, a jövő ERP-je,  AEA klub
Az ERP jövője, a jövő ERP-je,  AEA klub

szept. 29., Cs

|

Online rendezvény

Az ERP jövője, a jövő ERP-je, AEA klub

Hogyan változik az IT szerepe és az üzleti oldallal való együttműködése a vállalati alkalmazások felhőbe költözésével az architektúra-tervezés módszertani megközelítése alapján

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2022. szept. 29. 17:00

Online rendezvény

Az eseményről

A (nagy) vállalati üzleti alkalmazások jelentős részének publikus felhőbe költözése nem csak azt változtatja meg, hogy a jövőben IT architektúra oldalról hogyan kell majd ezeket a szoftvereket működési környezetünkbe beilleszteni, hanem ezen a szegmensen belül alapvetően megváltozik az IT szerepe és az üzleti oldallal való együttműködés modellje is. Az előadásban szó lesz a Gartner szoftver fókuszú „Pace layered architecture” koncepciójának üzleti megközelítése mellett azokról a módszerekről és képességekről, amelyek segítségével az átalakulás támogatható. Természetesen az SAP megközelítésében a transzformáció középpontjában az ERP rendszerek állnak. Körbejárjuk, hogy tisztán az architektúra-tervezés módszertani megközelítése alapján miért is van ez így – függetlenül a gyártói érdekeltségtől.

Előadó: Varga Zsigmond

A rendezvény az AEA Magyar Tagozat tagjain túl minden más érdeklődő számára is ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A kapcsolódási linket a regisztráció visszaigazoló email-ben küldjük.

Esemény megosztása

bottom of page