top of page
Digitalizáció az oktatásban: ELTE - a Neumann Társaság meetup sorozatában
Digitalizáció az oktatásban: ELTE - a Neumann Társaság meetup sorozatában

dec. 08., Cs

|

Online meetup

Digitalizáció az oktatásban: ELTE - a Neumann Társaság meetup sorozatában

Folytatódik a Neumann Társaság népszerű meetup sorozata! Több mint két és fél évvel a pandémia kitörése után a több mint négyezer főt foglalkoztató ELTE, mint intézmény digitális átállásáról és az online zajló oktatásról

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2022. dec. 08. 14:00

Online meetup

Az eseményről

Folytatódik a Neumann Társaság népszerű meetup sorozata! 2022. december 8. 14.00 óra

ONLINE! Regisztráció: Meetup regisztráció | Neumann János Számítógéptudományi Társaság (njszt.hu)

Dandoy Gabriella kolléganőnk több mint két és fél évvel a pandémia kitörése után a több mint négyezer főt foglalkoztató ELTE, mint intézmény digitális átállásáról és az online zajló oktatásról beszélget majd az egyetem két vezető beosztású munkatársával, Cseszregi Tamással és Ritter Dáviddal.

Szó fog esni az oktatók, a diákok és az adminisztratív munkavállalók kezdetkori digitális készségeiről, a virtuális oktatás megszervezése és a szervezet általános működése érdekében alkalmazott eljárásokról és megoldásokról, valamint az elért eredményekről, tanulságokról. Hogy a végbement transzformáció sikerét miképp ítélik meg a kulcsszereplők, az ad hoc kialakult válsághelyzet mennyiben hagyott teret a kifinomult tervezésnek, mik voltak a legnagyobb nehézségek és volt-e „mázli”, avagy szerencsés fordulat, a beszélgetés során derül ki.

Esemény megosztása

bottom of page