top of page
EA - Nagyobb hatás elérése
EA - Nagyobb hatás elérése

nov. 17., Cs

|

Online AEA esemény

EA - Nagyobb hatás elérése

Egy EA-felmérés legújabb eredményei és gyakorlati tanulságai arról, hogyan halad az EA a nagyobb hatás elérése felé vezető úton

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2022. nov. 17. 17:00 – 18:00

Online AEA esemény

Az eseményről

Az AEA által szervezett webináriumon Oliver Bossert és Sharm Manwani megvitatja az EA-felmérés legújabb eredményeit és gyakorlati tanulságait arról, hogyan halad az EA a nagyobb hatás elérése felé vezető úton. Négy különböző területet vizsgálnak meg: Stratégia és C-suite, ügyfél- és üzleti újratervezés, modern technológiai architektúra és agilis irányítás. Ezek a témák képezik egy új, 2 napos EA-tanfolyam témáit, amelyet ezen a webináriumon mutatnak be. Az interaktív ülés fő célja annak feltárása, hogy az EA szakemberek és vezetők hogyan fejlesztik személyes eszköztárukat, hogy kiszélesítsék a kulcsfontosságú érdekeltekre és a vállalati eredményekre gyakorolt hatásukat. 

Lehetőség lesz kérdéseket feltenni, és arra biztatnak mindenkit, hogy járuljon hozzá a www.easurvey.org oldalon található EA-felmérés előzetes kitöltésével (vagy frissítésével). A résztvevők előzetesen megkaphatják a "Key Success Factors for a Chief Enterprise Architect" című, az AEA által kiadott kiadványt, amelyet az előadók a webinárium után tesznek közzé.

Előadók: Sharm Manwani, Oliver Bossert és az AEA képviselője

Regisztáció ezen az oldalon: 

https://globalaea.webex.com/mw3300/mywebex/default.do?siteurl=globalaea&service=6

 

Esemény megosztása

bottom of page