top of page
Felhőalapú digitális átalakulás nagyvállalatoknál - ingyenes online rendezvény
Felhőalapú digitális átalakulás nagyvállalatoknál - ingyenes online rendezvény

szept. 23., P

|

Online esemény

Felhőalapú digitális átalakulás nagyvállalatoknál - ingyenes online rendezvény

Az előadásban a felhőalapú digitális átalakítási stratégia néhány kulcsfontosságú eleme kerül bemutatásra.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2022. szept. 23. 18:00 – 19:00

Online esemény

Az eseményről

A világ minden iparágában a szervezetek alkalmazkodnak a kihívásokhoz, új üzleti lehetőségeket keresnek, és felgyorsítják digitális képességeiket. A különféle zavaró hatások megkövetelik azt a képességet, hogy a kihívást lehetőséggé alakítsuk. A mai világban ez a képesség erős digitális alapokra épül. Újra és újra hallottuk már: azok a szervezetek, amelyek már megkezdték a digitális átalakulás útját, jobban felkészültnek érezték magukat a gyors és kiszámíthatatlan változásokra való reagálásra. Most sok ilyen szervezet virágzik, és gyorsabban alkalmazkodik, mint valaha. Az erős digitális alapba való korai befektetés jelentette a különbséget a szervezetek számára, hogy képesek legyenek átvészelni nehéz időszakokat. A környezet azonban mindannyiunk számára tovább változik, és világossá vált, hogy a "business as usual" nem lesz része az új normának.

Ebben az előadásban a felhőalapú digitális átalakulási stratégia néhány kulcsfontosságú elemét mutatják be. Bemutatásra kerül, hogyan járulnak hozzá a felhőátvétel keretrendszere (Cloud Adoption Framework CAF), a jól architektúrázott keretrendszer (Well Architected Framework - WAF), a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás, a biztonság és a kiberbiztonság, a környezeti fenntarthatóság egy ilyen stratégia sikeréhez, és hogyan segítik a nagyvállalatokat a digitális átalakulásban.

A rendezvény ingyenes.

További információ és regisztráció: https://www.eventbrite.ca/e/cloud-based-digital-transformation-in-large-enterprises-tickets-379295712687 

Esemény megosztása

bottom of page