top of page
Így írunk mi, SAP EAF - AEA klub
Így írunk mi, SAP EAF - AEA klub

márc. 26., K

|

online esemény

Így írunk mi, SAP EAF - AEA klub

SAP Enterprise Architecture Framework (EAF) és referencia architektúra (RBA/RSA), eszközök. Az előadás videó felvétele megtekinthető a https://www.aeahungary.org/videok oldalon. A kapcsolódó prezentáció letölthető a https://www.aeahungary.org/letölthető-dokumentumok oldalon.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2024. márc. 26. 17:00

online esemény

Az eseményről

Az SAP Enterprise Architecture Framework (EAF) és referencia architektúra (RBA/RSA) rövid bemutatása, az RBA/RSA megjelenése az SAP szolgáltatásaiban, termékeiben. Néhány gondolat a tervezést támogató eszközökről: PMG, Signavio, LeanIX,

Előadó: Mezei Ferenc

Az előadás videó felvétele megtekinthető a https://www.aeahungary.org/videok oldalon. A kapcsolódó prezentáció letölthető a https://www.aeahungary.org/letölthető-dokumentumok oldalon.

Az AEA klub rendezvényen a részvétel mindenkinek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Az online esemény csatlakozási linkjét az eseményt megelőzően email-ben küldjük el a regisztráltaknak.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az eseményen videó- és hangfelvételt tervezünk készíteni az érdeklődők számára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a részvétellel Ön hozzájárul ehhez a felvétel készítéshez, valamint hogy a felvétel elkészültét követően az interneten elérhetővé tesszük azt.

Kérjük, hogy a Regisztráció felíratú gomb megnyomása után megjelenő űrlap kitöltésével jelezze részvételi szándékát és egyúttal hozzájárulását a felvétel készítéséhez.

Esemény megosztása

bottom of page