top of page
Referencia Architektúra a Magyar Postán! Oké, de hogyan? - AEA klub
Referencia Architektúra a Magyar Postán! Oké, de hogyan? - AEA klub

nov. 25., Cs

|

Élő online

Referencia Architektúra a Magyar Postán! Oké, de hogyan? - AEA klub

Egy igazán jó referencia architektúra hatékonyan foglalja magában a vállalat jelenlegi felépítését és érthető támpontokat ad, amikhez igazodni kell a jövőbeli fejlesztéseknek. Miként jutottak el a célig, buktatók, tanulságok a projekt végén. Online esemény.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2021. nov. 25. 16:00

Élő online

Az eseményről

Egy igazán jó referencia architektúra hatékonyan foglalja magában a vállalat jelenlegi felépítését és érthető támpontokat ad, amikhez igazodni kell a jövőbeli fejlesztéseknek. Számos remek forrás van arra, hogy hogyan lehet egy-egy szegmensben kialakítani referencia architektúrát, azonban hogyan fogjuk hozzá egy ilyen feladathoz, amikor a vállalatunk több szektorban is tevékenykedik és még azoknak a működése sem hasonlít minden esetben a piaci sztenderdekre? 

Ekkor kell egy kicsit hátralépni és elgondolkozni azon, hogy hogyan is kellene egy postai referencia architektúrának kinézni. Az előadás során bemutatják, hogy miként jutottak el a célig, milyen buktatókkal találkoztak, és mik voltak azok a tanulságok, amiket a projekt végén levonhattak.

Online esemény: A járvány helyzet miatt online platformon (Teams) zajlik az esemény.

Az online csatlakozási linket a jelentkezést visszaigazoló email tartalmazza.

  • Helyszín: video meeting: Teams
  • Előadók: Károlyi Gábor, Újszászy Balázs

Esemény megosztása

bottom of page