top of page
Szolgáltatásmenedzsment és architektúra - AEA klub
Szolgáltatásmenedzsment és architektúra - AEA klub

szept. 27., Sze

|

1024 Budapest Fényes Elek u. 7-13.

Szolgáltatásmenedzsment és architektúra - AEA klub

Beszélgetés a szolgáltatásmenedzsment és architektúra összefüggéseiről Nagy Zoltánnal, Magyarország első ITIL Masterével Az eseményről készült videó felvétel megtekinthető ittt: https://www.aeahungary.org/videok A látott prezentáció letölthető innen: https://www.aeahungary.org/letölthető-dokumentum

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2023. szept. 27. 17:00 – 19:00

1024 Budapest Fényes Elek u. 7-13.

Az eseményről

A szolgáltatásmenedzsment és architektúra összefüggéseit feltáró gondolatébresztésre Nagy Zoltánt, Magyarország első ITIL Masterét kértük fel. Zoli, miután majdnem két évtizedet töltött el egy multinacionális IT-vállalatnál változatos pozíciókban, tapasztalatait tanácsadási és oktatási megbízások során osztja meg egyre növekvő nagyvállalati ügyfélkörével. Azon kevés szakemberek egyike, aki egyformán otthonosan mozog a hard- és soft világban is: informatikai szolgáltatás- és projektmenedzsment tapasztalatai mellett tréner-, coach- és szervezetfejlesztő kompetenciákkal is rendelkezik.

Előadásának időtartama kb. 50 perc, amely után szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre és örömmel várja az enterprise architect szakma reflexióját a felvetésekre. Az előadás témái:

  • A tyúk vagy a tojás volt-e előbb, avagy hogyan kapcsolódik egymáshoz az enterprise architecture és a service management
  • transzformációk anatómiája: hogyan (ne) építsünk digitális, agilis vagy éppen szolgáltató szervezetet
  • Amit mindig is tudni akartál az ITIL-ről, de sosem merted megkérdezni

A részvétel az AEA Magyar Tagozat tagjai mellett minden más érdeklődő számára is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Hibrid rendezvény lesz, ahol a technika segítségével a személyesen jelen lévő látogatók mellett online résztvevők is bekapcsolódhatnak. A távoli bejelentkezéshez szükséges linket az esemény előtt emailben elküldjük a regisztráltaknak.

Az eseményről készült videó felvétel megtekinthető ittt: https://www.aeahungary.org/videok

Az eseményen látott prezentáció letölthető innen: https://www.aeahungary.org/letölthető-dokumentumok

Esemény megosztása

bottom of page