top of page
The Open Group - 25 év a szabványok működésének elősegítéséért® ... Együtt
The Open Group - 25 év a szabványok működésének elősegítéséért® ... Együtt

okt. 26., K

|

Online event

The Open Group - 25 év a szabványok működésének elősegítéséért® ... Együtt

2021 októberében a The Open Group megemlékezik 25. évfordulójáról ~ a technológiai szabványok terén elért figyelemre méltó eredmények elismerése és felidézése! Negyed évszázadnyi innováció, szakértelem, együttműködés, hálózatépítés és kapcsolat!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2021. okt. 26. 19:00

Online event

Az eseményről

Az Open Group a UNIX® védjegy tanúsító testülete, és kiadja az egységes UNIX specifikáció technikai szabványt, amely a POSIX™ szabványokat bővíti. Ha valaha is használt már okostelefont, elvesztette az időérzékét weboldalról weboldalra böngészve, vagy játszott már videojátékkal Next-Gen konzolon, akkor használta már a UNIX operációs rendszert vagy annak valamelyik származékát. A UNIX-rendszereket még a Nemzetközi Űrállomáson is használták az alapvető berendezések futtatására.

Az Open Group fejlesztette ki és kezeli a TOGAF® szabványt is, amely a vállalati architektúra legfontosabb ipari szabványa. A TOGAF-tanúsítványt 155 országban több mint 110 000-en szerezték meg!

A The Open Group által készített egyéb szabványok közé tartoznak: Open Agile Architecture™ (O-AA) szabvány, ArchiMate® modellező nyelv, O-PAS™ szabvány, FACE™ műszaki szabvány, IT4IT™ referenciaarchitektúra és Open FAIR™ biztonsági szabványok.

A 2021. október 25-27-i "Nyílt digitális szabványok" rendezvény számos ilyen témát és mérföldkövet fog bemutatni, és az előadókat, tagokat és munkatársakat a világ minden tájáról ~ egy valóban nemzetközi és többnyelvű esemény. A virtuális esemény október 26-án, kedden, helyi idő szerint 11:30-kor kezdődik Sanghajban, és október 27-én, szerdán, helyi idő szerint 13:30-kor ér véget Bostonban. Virtuálisan át fogunk mozogni a regionális irodákon ~ Sanghaj, Mumbai, London, Sao Paulo, San Francisco, Tokió, Johannesburg, Boston!

Kérjük, csatlakozzon és regisztráljon itt.

Esemény megosztása

bottom of page