top of page
The Open Group - Virtual Event
The Open Group - Virtual Event

jan. 29., H

|

Online konferencia

The Open Group - Virtual Event

Merüljön el a technológia és az üzleti élet jövőjét alakító legújabb trendekben, stratégiákban és innovációkban a The Open Group januári virtuális háromnapos rendezvényén. Legyen az átalakulás élvonalában!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2024. jan. 29. 9:00 – 2024. jan. 31. 17:00

Online konferencia

Az eseményről

The Open Group virtuális esemény - Részletek hamarosan

1. nap (január 29., hétfő)  

Januári virtuális esemény nyitónapja a Nozom Consultinggal közösen megrendezésre kerülő The Open Group Riyadh Enterprise Architecture Practitioners Conference képének élő közvetítése lesz a The Open Group Riyadh Enterprise Architecture Practitioners Conference délelőtti üléséről. A rijádi esemény középpontjában a következők állnak: Vállalati architektúra; Kiberbiztonság és zéró bizalom; EA a fenntarthatóságért; és A digitális vállalat.

Eszköztár keddi különkiadás: Ecosystems Architecture:

Új gondolkodásmód a gyakorlati szakemberek számára az AI korában

2. nap (január 30., kedd)

A The Architect's Toolkit című kiadványban egy helyre gyűjtötték össze az architektek számára leglényegesebb dokumentumok portfólióját.

Az Open Group januári virtuális eseménye olyan neves szakértőket mutat be, akik jelentős mértékben hozzájárultak az architekt területéhez, felbecsülhetetlen értékű betekintést és egyedi nézőpontokat nyújtva.

A TOGAF® sorozat útmutatója: Információs architektúra: Business Intelligence & Analytics: Business Intelligence & Analytics szintén kiemelt szerepet kap. 

3. nap (január 31., szerda)

Pillanatkép az Open Footprint™ Forum GHG Emissions Data Standards Development adatmodelljéről

Az Open Footprint™ (OFP) Fórum fontos szerepet játszik az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátási adatszabványainak elfogadásában egy nyílt forráskódú szabványos adatmodell, referencia alkalmazásprogramozási interfészek (API-k), valamint egy nyílt forráskódú referencia implementáció, eszközök és kísérő dokumentáció kifejlesztése révén.

Regisztráció

A 2024. januári virtuális esemény minden regisztrált résztvevő számára ingyenes. A regisztrációhoz kérjük, használja az alábbi linkeket az esemény Webex regisztrációs oldalára. Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvény minden egyes napjára külön regisztrációs linket talál, ezért kérjük, hogy az összes olyan rendezvényre, amelyen részt kíván venni, külön regisztráljon. A regisztrációt követően e-mailben elküldik Önnek a regisztrált ülések Webex linkjeit.

https://www.globalaea.org/events/EventDetails.aspx?id=1813656

Esemény megosztása

bottom of page