top of page
TOGAF Certified online élő tanfolyam
TOGAF Certified online élő tanfolyam

febr. 22., Sze

|

online élő tanfolyam

TOGAF Certified online élő tanfolyam

Szerezzen részletesebb ismereteket a vállalati architektúra legismertebb, és Magyarországon is egyre szélesebb körben ismert keretrendszeréről, a TOGAF-ról.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Idő és helyszín

2023. febr. 22. 9:00 – 2023. febr. 24. 17:00

online élő tanfolyam

Az eseményről

A három napos Certified tréning magyar nyelven folyik, az oktatási segédlet angol nyelvű. A részvétel feltétele a TOGAF 9 Foundation tréning tananyagának alapvető ismerete, amit a jelen tréning részben elmélyít, részben újabb területekkel egészít ki.

A TOGAF (The Open Group Architecture Framework) gyártó-, eszköz- és technológia semleges architektúra keretrendszer, hatékony, iparági szabvány architektúra tervezési eszközök és módszerek összessége. A TOGAF a bevált gyakorlatok tárházaként részletesen kidolgozott módszertannal segíti az architektúra fejlesztést. Kezeli az üzleti működés, az alkalmazások és adatok valamint az informatikai infrastruktúra architektúráját és ezek kapcsolatait is.

Az oktatás egy TOGAF® 9 Accredited Training Course Provider szolgáltatónál történik, a Hewlett Packard Informatikai Kft. Oktatóközpontjában. A járvány helyzetre tekintettel jelenleg élő interaktív online oktatás formájában videó konferencia eszköz használatával zajlik a képzés.​

Az oktatáson az AEA Magyar Tagozat tagjai 15% kedvezménnyel vehetnek részt.

Részletes ismertető a tanfolyamról itt.

Esemény megosztása

bottom of page