top of page

Referencia Architektúra a Magyar Postán! Oké, de hogyan? - AEA klub

Egy igazán jó referencia architektúra hatékonyan foglalja magában a vállalat jelenlegi felépítését és érthető támpontokat ad, amikhez igazodni kell a jövőbeli fejlesztéseknek. Tapasztalatok: miként jutottak el a célig, buktatók, tanulságok a projekt végén.

Referencia Architektúra a Magyar Postán! Oké, de hogyan? - AEA klub

Egy igazán jó referencia architektúra hatékonyan foglalja magában a vállalat jelenlegi felépítését és érthető támpontokat ad, amikhez igazodni kell a jövőbeli fejlesztéseknek. Számos remek forrás van arra, hogy hogyan lehet egy-egy szegmensben kialakítani referencia architektúrát, azonban hogyan fogjuk hozzá egy ilyen feladathoz, amikor a vállalatunk több szektorban is tevékenykedik és még azoknak a működése sem hasonlít minden esetben a piaci sztenderdekre?
Ekkor kell egy kicsit hátralépni és elgondolkozni azon, hogy hogyan is kellene egy postai referencia architektúrának kinézni. Az előadók bemutatták, hogy miként jutottak el a célig, milyen buktatókkal találkoztak, és mik voltak azok a tanulságok, amiket a projekt végén levonhattak.
Előadók: Károlyi Gábor, Újszászy Balázs

bottom of page