top of page

Új könyv: 'Creating a career in enterprise-architecture: Theory, roles and practice'

2022. máj. 20.

Hogyan lehet karriert építeni az enterprise architecture, business architecture és ezekhez kapcsolódó területeken? A könyv célja, hogy hasznos bevezetés legyen az enterprise architecture területén kezdők számára.

Ez az első a Tetradián weblog régóta ígért antológiái közül, Kindle, EPUB és PDF ebook formátumban.
A könyv mintegy 30 bejegyzést és 30 képet tartalmaz a weblogból. Ezek a bejegyzések két fő csoportra oszlanak:
- Az architektúra mint karrier - gyakorlati útmutatást nyújt mindazoknak, akik az enterprise architecture vagy bármely kapcsolódó szakterületen szeretnének karriert befutni.
- Architekt szerepek - ismerteti a különböző szerepeket az átfogó architektúra területeken, az egyes szerepek feladatait, valamint azt, hogy hogyan kapcsolódnak össze a változások hatékony támogatása érdekében.

A szerző Tom Graves több mint négy évtizede független tanácsadó az üzleti átalakítás, a vállalati architektúra és a tudásmenedzsment területén. Ügyfelei Európában, Ausztrálázsiában és Amerikában az iparágak széles skáláját fedik le, beleértve a kisvállalkozásokat, a banki ágazatot, a közműveket, a gyártást, a logisztikát, a mérnöki tevékenységet, a médiát, a távközlést, a kutatást, a honvédelmet és a kormányzatot. Különösen érdeklődik a nonprofit, szociális, kormányzati és kereskedelmi vállalkozások teljes vállalati architektúrái iránt.

A könyv megvásárolható itt: https://leanpub.com/tp-career

bottom of page