top of page

Üzleti architektúra - ArchiMate-tel vagy anélkül? - webinár

2022. nov. 13.

A webinár segít abban, hogy jobban megérthessük, az üzleti architektúra hogyan segíti az új digitális megoldásokat, képességalapú és adatvezérelt megközelítéssel, az innovációtól a tervezésig

A 2022.11.24-i webinár meghatározza az üzleti architektúra gyakorlatának elindításához szükséges alapvető elemeket, és elmagyarázza, hogy "hogyan" és "miért" előnyös a modern üzleti architektúra és a vállalati architektúra együttélése. Néhány példával illusztrálja az adatvezérelt architektúra perspektíváit az objektumalapú modellezéssel szemben.

Gyakran idézik, hogy a részletes tervek haszontalanok, de az átfogó tervezés nélkülözhetetlen. A BA pontosan arról szól, hogy biztosítja azt a nagy képet, amely lehetővé teszi az üzleti vállalkozás számára a tervezés irányítását és a változásokhoz való alkalmazkodást. Ami ma releváns, holnap könnyen elavulttá válhat; ezért a stratégiai tervezéssel kezdődik, de biztosítja a változáshoz szükséges rugalmasságot.

Hogyan tudnak tehát a nagy szervezetek holisztikus nagy képet nyújtani anélkül, hogy "belefulladnának" a részletes modellekbe és adatokba? Az üzleti változásokkal és az architektúrával foglalkozó embereknek át kell alakítaniuk gondolkodásmódjukat, hogy hogyan lehet a legjobban tervezni a bizonytalanság és a folyamatos változás szem előtt tartásával. A modern megközelítésekkel megtámogatva a szervezetek fejleszthetik a változásokra való gyors reagálási képességüket, miközben egyensúlyt teremthetnek a rövid és hosszú távú stratégiai üzleti tervezés között.

A képességalapú és adatvezérelt megközelítés segíthet a szervezeteknek áthidalni a gyors győzelmek és a hosszú távú megoldások közötti szakadékot. A digitális megoldások zökkenőmentes integrációja a legtöbb ügyfél által nagyon keresett tulajdonság. Ezért ezen a webináron:
- foglalkozunk az üzleti architektúra és a digitális portfólió tervezés közötti metszéspontokkal,
- eredményközpontú üzleti tervezést nyújtunk,
- példákat mutatunk be az ArchiMate-tel és anélkül megvalósított BA-ra.
Ez segít Önnek jobban megérteni, hogy az üzleti architektúra hogyan mozgatja az új digitális megoldásokat az innovációtól a tervezésig, a következő generációs Enterprise Archiecture eszköz, a next-insight segítségével!

Ez a webinár különösen értékes CIO-k, IT igazgatók, PMO vezetők, üzleti és technológiai vezetők, stratégák, termékmenedzserek, valamint üzleti és vállalati építészek számára.

Időpont: 2022.11.24 16:00
Időtartam: Tartam: 40 perc.
Regisztráljon a webinárra az alábbi linken:
https://www.staunstender.com/ba-webinar-archimate/

bottom of page