top of page

A BIAN új 11.0 verzióját bemutató webinár 2022.12.13 15:00

2022. dec. 11.

A BIAN 11.0 verziója 2022. december 13-án jelenik meg. A bankszakma referencia-architektúrája tartalmi szempontból ismét egy kicsit gazdagabb lett.

A BIAN új verziójával foglalkozik az a webinár, amely bemutatja az új BIAN tartalmát, a főbb változásokat.
Időpont: 2022. december 13, 15:00 – 16:00
A Banking Industry Architecture Network e.V. (BIAN) egy független, a tagok tulajdonában lévő, nonprofit egyesület, amelynek célja a banki együttműködést lehetővé tevő közös architekturális keretrendszer kidolgozása. A szervezet 2008-ban alakult.
A BIAN célja egy keretrendszer létrehozása a banki ágazatban nyújtott informatikai szolgáltatások azonosítására és meghatározására. Az alapul szolgáló architekturális minta a szolgáltatásorientált architektúrából (SOA) származik.
A közösség egy szabványos banki szolgáltatási gyűjtemény létrehozásán dolgozik, biztosítja a szolgáltatások egységes definícióit, részletességi szintjeit és határait. Ez lehetővé teszi a bankok számára, hogy csökkentsék az integrációs költségeket, és kihasználják a szolgáltatásorientált architektúra előnyeit a kereskedelmi forgalomban kapható szoftverek (COTS) megvalósításában.

A bankszakma referencia-architektúrája tartalmi szempontból ismét egy kicsit gazdagabb lett.
A webináriumra való regisztrációhoz keresse fel a BIAN weboldalát: https://www.bian.org/participate/bian-webinars/

bottom of page