top of page

A digitális átalakulás előmozdítása a TOGAF® szabvány segítségével

2022. máj. 13.

A webinár bemutatja a TOGAF szabvány 10-edik kiadását, és hogy a felhasználók hogyan fogadták és hogyan profitáltak a szabványból a vállalati architektúra-gyakorlatok és -képességek fejlesztése során.

A TOGAF-szabvány 10. kiadása a TOGAF-szabvány korábbi verzióira épül, és a gyakorló architektek számára elérhető útmutatást bővíti, hogy megkönnyítse az alkalmazását. A kiadvány
a TOGAF Fundamental Content és a TOGAF Series Guides (TOGAF-sorozat útmutatói) részekre tagolódik. A TOGAF Fundamental Content az alapvető fogalmakat és gyakorlatokat tartalmazza, míg a TOGAF Series Guides az aktuális prioritásokhoz kapcsolódó legjobb gyakorlatokat tartalmazzák. A szabvány azt tartalmazza, amire a legtöbb architektnek szüksége van - releváns, korszerű és aktuális útmutatást arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet megvalósítani a legjobb vállalati architektúrát, amely támogatja az érdekelteket és a szervezetet. A jelentősen kibővített útmutatókkal segíti a szervezetek hatékony működését a felhasználási esetek széles skáláján, beleértve az agilis vállalkozásokat és a digitális átalakulást is. Ezen a webináron megismerhetjük a TOGAF szabvány 10-edik kiadását, és azt, hogy a felhasználók hogyan fogadták és hogyan profitáltak a szabványból a vállalati architektúra-gyakorlatok és képességek fejlesztése során.

Időpont: 2022 május 18 11:00 IST

További részletek és regisztráció itt: https://www.globalaea.org/view.aspx?messageId=7cea384f84dc4381a752879ce03e2023

bottom of page