top of page

Enterprise Architecture Industry Forum - online ingyenes esemény

2023. jún. 1.

Vezető gondolkodók, akik megosztják egymással a vállalati architektúrával kapcsolatos tapasztalataikat, valamint a jövőbeli lehetőségeket és kihívásokat.

Az ausztráliai Melbourne városban megrendezésre kerülő EA ipari fórumon távoli Zoom kapcsolattal ingyenesen részt vehetnek az érdeklődők.
Időpont: 2023.06.01 10:00 magyar idő szerint
A vállalati architektúra ipari fórum továbbra is a legújabb vállalati architektúra gondolkodásmódot, eszközöket és technikákat vizsgálja, és felbecsülhetetlen értékű forrásokat fejleszt az EA közösség számára. Megosztják a kutatási tevékenységeikkel elért eredményeket, és meghívják a résztvevőket az ESG (környezeti, társadalmi és irányítási) EA-ra gyakorolt hatásainak, valamint a "tiszta" kezdeményezések által kínált új lehetőségek és kihívások jövőbeni mérlegelésére.
Mivel a COVID tapasztalatai után újraszerveződnek, a fórum visszatér a személyes formához, a távoli küldöttek számára pedig online lehetőséget biztosít. Csatlakozzon a vezető üzleti és kormányzati szervezetek szakembereihez, akik megosztják egymással tapasztalataikat és alakítják az EA jövőjét.
Lesz lehetőség távoli részvételre, az esemény előtt elküldenek egy linket, amelyen keresztül csatlakozhat a Zoomon keresztül.
Regisztrálni kell az esemény oldalán keresztül, hogy segítsünk az esemény lebonyolításában.
Regisztráció: https://www.eventbrite.com.au/e/enterprise-architecture-industry-forum-tickets-624890172327

bottom of page