top of page

Három változtatás, amitől az enterprice architecture gyakorlat működőképes lesz - videó

2022. márc. 12.

Csalódott a vállalati architektúra gyakorlatának korlátozott hatása miatt? Úgy érzi, hogy a szokásos cloud/microservices/applikációportfólió/stratégia-képesség elemeinél többről van szó?
Nézze meg a rögzített előadást, amely egy olyan alapvető paradigmaváltás vízióját mutatja be, amely működőképessé teszi a vállalati architektúra gyakorlatát.

A vállalati architektúra-menedzsment már négy évtizede létezik. Sok ígéretet tett ez a tudományág, mégis a legtöbb vállalat még ma sem rendelkezik tudatosan megtervezett üzleti és informatikai architektúrával.

A vezetők, a szervezet-, termék-, szolgáltatás- vagy szoftvertervezők párhuzamosan, gyakran egymás munkáját figyelmen kívül hagyva alakítják a valóságot a vállalatokban. A vállalati architekteknek általában van némi hatásuk az IT-alkalmazási gyűjteményre, de a nagy üzleti döntésekre és a vállalati architektúrákra csak nagyon korlátozottan.

Ez a rögzített webinárium bemutatja az Intersection Group megközelítését, amely összekapcsolja a meglévő szakterületeket, hogy lehetővé tegye a vállalat számos architektjének közös tervezését. Ebben a megközelítésben az enterprise architektek inkább a társ-tervezők közötti kapcsolatteremtő/segítő szerepkörre váltanak.

A webinárról rögzített videó megtekinthető itt:
https://www.linkedin.com/video/event/urn:li:ugcPost:6902575836784934912/

bottom of page