top of page

Lehet pályázni a 2023-as Enterprise Architecture díjra

2023. máj. 10.

Beküldhetők a jelölések a Forrester Enterprise Architecture (EA) Awards-ra

A 2023-as vállalati architektúra-díj nyerteseinek kiválasztásakor a Forrester és a The Open Group zsűrije a vállalati architektúra kiválóságáról szóló történeteket keresi, amelyek kézzelfogható üzleti és ügyféleredményeket eredményeznek. Az eredményorientált EA-megközelítések segítenek a cégeknek abban, hogy a jövőbe illeszkedjenek - alkalmazkodóképesek, kreatívak és rugalmasak legyenek. Az idei győztesek az eredményorientált vállalati architektúra hat alapelvét testesítik meg: értékes, befolyásos, folyamatos, agilis, elszámoltatható és pragmatikus.
A szervezők várják a legjobb EA-gyakorlatokat bemutató élvonalbeli eseteket.

Jelölni olyan 1000 vagy annál több alkalmazottat foglalkoztató szervezeteket lehet, amelyek a technológiát az üzleti átalakulás részeként használják. A technológiai vezetők - beleértve az informatikai vezetőket, a technológiai vezetőket, a digitális vezetőket és a vállalati architektúra vezetőit Észak-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben (APAC) - jelentkezhetnek.

További információkért kattintson az alábbi linkre, és küldje el jelölését a Forrester Enterprise Architecture (EA) Awards-ra. A pályázatokat 2023. június 19-ig kell benyújtani.

Link: https://www.opengroup.org/forrester-enterprise-architecture-awards-2023

bottom of page