top of page

PEX Network's Enterprise Architecture 2022 ingyenes online konferencia

2022. márc. 11.

A szervezet agilitásának támogatása a stratégiai képességtervezés, az alkalmazások racionalizálása és az IT/üzleti integráció révén.
2022. április 05 - 06. Ingyenes PEX Network online esemény.

Az enterprise architekt szerepe változóban van, az elsődlegesen technikai jellegűből egyre inkább stratégiai jellegűvé válik, segítve az üzletet a technológiai változások egyre gyorsuló ütemében való eligazodásban. A sikeres enterprise architektek megértik a technológia világát és az üzleti világot, és képesek hatékonyan áthidalni a két területet.

Ezt szem előtt tartva a PEX Network Enterprise Architecture 2022 című konferenciája a következőkre összpontosít:
- Üzleti képességtérképek: világos terv készítése a vállalkozások stratégiai céljainak eléréséhez szükséges technológiára vonatkozóan.
- Integráció: annak biztosítása, hogy a javasolt technológiai beruházások illeszkedjenek a meglévő technológiai infrastruktúrához és ökoszisztémákhoz.
- Agilitás: az új és a régi technológia megfelelő keverékének biztosítása az agilitás fokozása érdekében, ami lehetővé teszi az üzletmenet folytonosságát.
- Alkalmazások racionalizálása: a meglévő alkalmazások feltérképezése az üzleti követelményekkel szemben, a támogatási hiányosságok, a felesleges alkalmazások és a konszolidációs lehetőségek azonosítása.
- Kommunikáció: az informatikai és az üzleti funkciókkal való együttműködés a kívánt eredmények elérése érdekében.
Látogasson el az esemény honlapjára, hogy regisztráljon erre az ingyenes online eseményre: https://www.processexcellencenetwork.com/events-pex-live-enterprise-architecture

bottom of page